Over mij

Over mij

Algemeen
Mijn naam is Ulla Ursula Ingenfeld-de Vries en ik woon op Ameland. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en wij zijn (groot) ouders van een heel stel prachtige (klein) kinderen. Ook zijn wij baasjes van een aantal huisdieren.  Heel soms pas ik ook op een logeerhondje. Daarnaast schrijf ik (af en toe) artikelen op Waddenpost. Ook heb ik nog plannen om een vertaaldienst te beginnen. Ik heb veel hobby’s en interesses en verveel mij nooit. Mijn dag is meestal te kort maar duurt vaak wel tot diep in de nacht.

Zoektocht
Van kinds af aan aan weet ik dat het wezenlijke van ons bestaan dieper gaat dan de geziene en materiële wereld. Toen al ben ik op onderzoek gegaan naar de essentie van het leven. Sinds 1994 beoefen ik verschillende vormen van energiewerk en sinds 2003 ga ik de weg van master, leraar, healer en spiritueel begeleider.

Overgave 
Heftige ervaringen zijn ook mij niet bespaard gebleven. Twijfels en onzekerheden sloegen toe. In de stilte van de storm en in de rust van de natuur vond en vind ik genezing en healing van alles wat mij heeft geraakt en nog raakt. Men noemt mij vaak sterk. Ik kan niets anders zeggen, dat het dat niet is. Dat wat ik dagelijks ervaar is, dat er een onmetelijke kracht of bron is die je voort laat gaan, zelfs al denk je dat je het niet redt. In de overgave schuilt de ware kracht. Dat is wat mij de ogen heeft geopend.

Helpen 
Mijn drive was altijd mensen willen helpen. Een nobel streven maar soms ook een verkapte vorm van egoïsme, zeker als het je een goed gevoel geeft. Je kunt niemand echt helpen in zijn of haar ontwikkeling, je kunt mogelijkheden aanreiken. Iemand moet het toch zelf doen. Toch heb ik in het verleden veel mensen van dienst kunnen zijn en voor mijn gevoel was toen met dat willen helpen niet zo veel mis. Toch wil ik niet verder op deze voet, de manier waarop ben ik ontgroeid.

De reis is het doel
Zeker voor mensen die mij al van af begin al kennen met mijn Reiki activiteiten zal het niet veel anders lijken.  Toch is mijn insteek een hele andere. Vanaf nu stel ik mijn talenten en instrumenten ter beschikking in een wereld waarin je elkaar van dienst kunt zijn met dat wat een ieder in huis heeft en fijn vind om te doen. Passend in een ontwikkeling waarin steeds meer mensen ontdekken dat status, geld en andere materiële waarden ook niet alles zijn. Op de een of andere manier voeg ik mij hierbij in en laat het gebeuren. Ik heb er geen vaststaand doel mee. De reis is het doel. Lees als je wilt ook mijn stuk over vergoedingen, dat sluit hierbij aan.