Gold Reiki

GOLD REIKI 

Founder
Ole Gabrielsen is een bekende Deense meditatie leraar. Hij channelde Gold Reiki en is dus de founder.

Transformerende werking 
De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieén. Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in licht en vreugde.Met de inwijdingen in Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en zijn essentie.Het goud heeft een enorme kracht om te zuiveren, om angst en negativiteit uit te bannen en te beschermen tegen ongewenste energiéén. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier gebruiken als Reiki, los van elkaar maar ook als een combinatie.

Eenvoudig toe te passen
Gold Reiki is in de toepassing verrassend simpel en in de uitwerking zéér effectief. Met Gold Reiki jezelf behandelen, een hands-on behandeling geven of iemand op afstand behandelen.

Geen afstemming op andere energievormen nodig 
Voor Gold Reiki hoef je niet afgestemd zijn op een andere vorm van energie. Je kunt Gold Reiki wel gebruiken als aanvulling of in combinatie met andere vormen. Het is wel handig om te weten wat energiewerk inhoudt . Ook heb je dan wel aanvullende informatie nodig over hoe je mensen, dieren, planten enz. kunt behandelen en ook hoe je mensen hoort te begeleiden, die je wilt afstemmen op Gold Reiki. Dit valt in overleg te regelen en op jouw persoonlijke situatie af te stemmen.

3 afstemmingen/inwijdingen
Met elke afstemming wordt je energie verhoogd en dat merk je in de behandelingen. Je kunt Gold Reiki toepassen op dezelfde manier zoals je het met Usui Reiki hebt geleerd. Je hoeft echter geen symbolen en ingewikkelde rituelen toe te passen.  Na de 3de afstemming kun je ook anderen afstemmen.

Voor kinderen en volwassenen
Gold Reiki is zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt. Kinderen ( en volwassenen) met bv. Pdd-NOS, ADHD e.d. geeft Gold Reiki meer rust en ontspanning.

Heb je nog vragen neem gerust contact op!