Dolfijn Reiki

Founder
Dolfijn Reiki is ontwikkeld door Mark Scott in zijn jarenlange werk met dolfijnen.

Bewakers van het licht
Dolfijn Reiki ontleent zijn kracht aan de dolfijnen en is vooral geschikt voor kinderen. Dolfijnen staan bekend om hun liefdevolle energie. Zij worden gezien als meester healers en bewaarders van het licht op aarde. Zij hebben een speciale rol in ons leven. Deze is gelijk aan die van het engelen rijk. Ze zijn hier om over ons te waken, te beschermen, te helpen en te ondersteunen. Ze hebben het vermogen om ons in ons bewustzijn terug te leiden naar een bewuste verbinding met de bron. Dat zou de reden kunnen zijn dat zoveel kinderen van dolfijnen houden omdat zij dit aanvoelen.

Dolfijnen meditatie
Er zijn mensen die tijdens deze afstemming of meditatie letterlijk de dolfijnen zien en voelen en met hen zwemmen in de geest.  Bij deze vorm van Reiki hoort een Dolfijnen meditatie waarbij je d.m.v. visualisatie dit van te voren kunt ervaren. Het is ook mogelijk dat je deze onder begeleiding doet en daarna afgestemd wordt.

Afstemming
De afstemming kan op afstand maar ook lokaal gegeven worden. De Dolfijn Reiki afstemming duurt ongeveer 15 a 30 minuten.

Geschikt voor hooggevoelige mensen
Dolfijn Reiki is uitermate geschikt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen. Met bv. een zogenaamde ontwikkelingsstoornis. Dolfijntherapie wordt ook ingezet bij de behandeling van kinderen.

Alternatief voor het zwemmen met Dolfijnen
Het is niet nodig om daadwerkelijk met dolfijnen te zwemmen, om hetzelfde effect te kunnen bereiken. Dolfijn Reiki is een alternatieve oplossing voor het zwemmen met dolfijnen. Veel mensen hebben moeite met het feit dat deze dieren in veel te kleine bassins en dus in gevangenschap gehouden worden. M.i. terecht. Ook al begrijp ik dat zwemmen met dolfijnen kinderen goed doet vraag ik mij af of het dit werkelijk waard is. Dolfijn reiki is een mooie methode om in de geest hetzelfde effect te bereiken.

Contact met de energie van dolfijnen
Met Dolfijn Reiki kun je de helende en liefdevolle kracht en wijsheid van deze dieren op een speelse manier ervaren. Via een Dolfijn Reiki meditatie en afstemming kun je dus contact maken met

Gratis of donatie
De grondlegger heeft bepaald dat Dolfijn Reiki gratis is. Echter is het mogelijk om als master een donatie te vragen voor een doel gerelateerd aan dolfijnen. Ook ik doe dat. Nader te bepalen informatie volgt nog.

Dagelijks
Als je bent ingewijd in de Dolfijn Reiki is het goed om dagelijks de bijbehorende Dolfijn meditatie te doen. Het is aan te bevelen om enige kennis te hebben in het werken met energie voordat je anderen in gaat wijden of gaat stemmen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen kun je mij benaderen via het menu onderdeel contact.